loading...

Потребителско меню 

 

 

 

 

 

МАГИ ВЪЛЧАНОВА СВАЛЯ 23 КГ СЛЕД ВТОРА БРЕМЕННОСТ PDF Печат Е-поща
(1 vote, average 5.00 out of 5)
Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 
Отслабване - Диети

 

 

Мис България 2000 Маги Вълчанова с кански мъки се опитва да свали 23-те килограма, които качила по време на втората си бременност. Това призна самата тя в „Усещане за жена“ по ТВ7, цитирана от БЛИЦ.С първия си син тя наддала 22 кг. В последните месеци на втората бременност се бях скрила никой да не ме вижда, призна хубавицата. Вторият и син Андрей вече е на 3 месеца и Маги почти е влязла във форма, но имало още какво да се желае, за да стигне пак до перфектна фигура. За влизане в старата си кожа тя разчита единствено на спорта.

Решила съм да сменя всички плюшени играчки, талисмани на спортни състезания, с живи хора. Това е моето ноу-хау и съм патентовала идеята си още през 2005 т, похвали се Маги. Всъщност популярните дамски лица на националните отбори по футбол, волейбол и баскетбол били като комуникационен канал за привличане на млади хора към спорта.

Вълчанова има фондация "Фейс то Фейс", която се бори с трафика на деца. Тя и Ирен Онтева бяха гости на „Усещане за жена“ и двете бяха единодушни, че младите хубави и популярни жени не се занимават с благотворителност и други обществени каузи.