loading...

Потребителско меню 

 

 

 

 

 

ТЕРМАЛНА ВОДА. ПОДМЛАДЯВАНЕ С ТЕРМАЛНА ВОДА PDF Печат Е-поща
(0 votes, average 0 out of 5)
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Tяло - Кожа

 

Схема за подмладяваме с термал­на вода в определени часо­ве, които са в тон с биоло­гичния ни часовник.

 

Между 6.00-10.00 ч. Су­трин е необходимо да събу­дим кожата. След душа взе­мете флакончето със спрей и на разстояние от 30 см пръснете термална вода по лицето и тялото. Свежият облак ще ви ободри мигно­вено и ще нормализира вод­но-солевия баланс на кожа­та. За по-голям ефект си на­правете и бърз масаж: с възглавничките на пръсти­те Потупвайте по лицето, а когато водата попие, нане­сете дневния крем.

13.00-15.00 ч. По това вре­ме кръвното налягане се понижава. Тонусът пада, а кожата изглежда уморена Бързо ще се освежите,като пръснете термална вода върху лицето от разстояние 50 сантиметра.

17.00-20.00.ч. След 17 часа ( се повишава кръвното налягане, активира се дейността на всички органи. Кожата с готовност приема козметичните продукти И се възстановява след дневния стрес. Затова заменете тоника със спрей термална вода.

22.00 - 00.00 ч. Към девет часа вечерта нашият биологически часовник започва да се настройва за сън. През нощта клетките се делят максимално и кожата попива съставките на козметичните средства. Овлажнете кожата със спрей, след това нанесете вечерния крем.

Ще усилите действието на козметиката, като прибавите термална вода. Използвайте я за приготвянето на маски (изключение правят почнстващите), след пилинг или епилация, за почистване. С термалната вода ще фиксирате и грима.