Потребителско меню 

 

 

 

 

 

АНТИОКСИДАНТИТЕ И ТЯХНАТА РОЛЯ ПРИ ОБЕЗВРЕЖДАНЕ НА СВОБОДНИТЕ РАДИКАЛИ PDF Печат Е-поща
(0 votes, average 0 out of 5)
Оценка на читателите: / 0
Слаба статияОтлична статия 
Tяло - Кожа

 

 

Защо старее кожата?

Клетките биват нападани от вредни елементи, наречени свободни радикали. Именно свободните радикали допринасят за стареенето на кожата.

Една от водещите теории за стареенето на кожата е, че то може да бъде предотвратено чрез спиране на образуването на свободни радикали като се използват антиоксиданти.

Как антиоксидантите забавят стареенето?

За антиоксидантите се смята , че се хранят със свободни радикални. Антиоксидантите с всеки изминал ден затвърждават мясото си като един от основните стожери в грижата за кожата.

Кои са най-честите антиоксиданти, използвани в грижата за кожата?

Има множество антиоксиданти, използвани в различни форми продукти. Най-известните антиоксиданти са витамини (С и Е) и билковите екстракти, както и зеления чай (полифеноли). Този списък може да се разшири като се подчетае, че свободните радикали успешно се намесват дори в предотвратяването на рак на кожата.

 


 


На вниманието на кмета

ПОМОЩ , ШУМ ОТ КЛИМАТИЦИ!

ПОМОЩ , ШУМ ОТ КЛИМАТИЦИ!

  На вниманието на кмета: Кюстендилци бавно оглушават от шума на климатици ЗАБРАНИХА НАЙЛОНОВИТЕ ТОРБИЧКИ, НО ШУМА ОТ КЛИМАТИЦИТЕ ОСТАНА             Часът е 23, вървим по една от централните улици в град Кюстендил. Трафикът от...

admin - avatar admin 03 Фев 2012 Hits:80326 На вниманието на кмета

Read more
 

Последни обяви

Анкета

Какво най- много харесвате в Кюстендил?